Opinie

Power of Nature Natural Cat Fees Favorite

Power of Nature Natural Cat Fees Favorite
Danuta
2018-09-20

Sucha karma dla kociaków.

Błyskawiczna dostawa, kociaki zadowolone z karmy.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Power of Nature Active Cat Farm Mix

Power of Nature Active Cat Farm Mix
Karolina
2018-09-01

Koc wcina

Ogólnie karmy PoN są bardzo dobrej jakości. Tą wymieszalisny z poprzednią. Wcina jak zawsze.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Power of Nature Natural Cat Meadowland Mix

Power of Nature Natural Cat Meadowland Mix
Goga
Zweryfikowany zakup
2018-08-05

najlepszy skład

Karma z najwyższej półki jeśli chodzi o skład. Mój kot uwielbia.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Power of Nature Active Cat Cookies Choice

Power of Nature Active Cat Cookies Choice
kocia planeta maine coon
2018-07-22

Power of Nature Active Cat Cookies Choice

PON to najlepsza karma , polecam ,nie tania ale bardzo dobrze zbilansowana

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Empire Adult Daily Diet

Empire Adult Daily Diet
Beata
2018-07-14

Super

Potwierdzam opinie Aleksandra , to kolejny worek który kupiłam i pieski bardzo chętnie ja jedzą bo jest wilgotna ,maja po niej piękna sierść i dużo energi <br />

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Natural Taste z łososiem 7.5 kg

Natural Taste z łososiem 7.5 kg
Beata
2018-07-14

Super

Bardzo dobra karma Doliny Noteci ,wilgotna psy bardzo chętnie ja jedzą

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Canagan Country Game

Canagan Country Game
Natalia
2018-07-06

Świetna karma

Podaję tę karmę moim psom od ponad roku i nie szukam innej. Smakuje, nie sprawia problemów trawiennych, ładnie wpływa na sierść. Cena w PetGuru bardzo korzystna.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

GrainCat - naturalny zbrylający żwirek dla kota

GrainCat - naturalny zbrylający żwirek dla kota
Asia
2018-07-03

5/5

Jeżeli stosujesz się wg instrukcji jest to naprawdę bardzo dobry żwirek. Ładnie zbryla i pochłania zapachy.

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Renske Puppy Chicken & Lamb - Świeży Kurczak i Jagnięcina

Renske Puppy Chicken & Lamb - Świeży Kurczak i Jagnięcina
Ula
2018-06-29

Do polecenia!

Ten produkt polecił nam hodowca, od którego kupiliśmy szczeniaka. Bardzo dobrze tolerowana karma, żadnych problemów żołądkowo-jelitowych. Pies chętnie zjada, zarówno suchą, jak i trochę namoczoną w ciepłej wodzie. Do polecenia!

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Gussto Fresh Chicken - świeży kurczak

Gussto Fresh Chicken - świeży kurczak
Aga + dwa mruczki
2018-06-23

Posmakowała chłopakom

Kupilam 4 rodzaje gust na próbę kurczak na razie zjedzone dwa i tylko kurczak - spałaszowany do końca że smakiem- ale to pewnie indywidualne upodobania kulinarne moich dwóch kotów :)

Czy ta opinia była pomocna? Tak Nie

Menu

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
Nie znaleziono produktów.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj